Over ons

Auto Edison is opgericht in 1964 door Arend en Fien Mondt. Na 16 jaar Fiat en Lancia dealer te zijn geweest, besloten ze om in 1980 over te stappen op een ander merk namelijk Mitsubishi. 

Van 1980 tot begin 2020 is Auto Edison 40 jaar lang de vertegenwoordiger van Mitsubishi Motors voor het Westland en omstreken geweest. Sinds enkele jaren hebben wij ons al gespecialiseerd in jonge gebruikte auto's van diverse merken. Uiteraard blijft er Mitsubishi bloed door onze aderen stromen en kunnen wij uw Mitsubishi nog steeds perfect onderhouden. 

Na 30 jaar leiding te hebben gegeven aan het bedrijf, hebben Arend en Fien in 1994 het stokje overgedragen aan zoon Johan. Ook na de overname blijven Arend en Fien dicht betrokken bij het bedrijf en Arend is tot zijn overlijden (1 oktober 2012) nog dagelijks op de zaak aanwezig.

Over ons afb1.jpg

Eigenaar Johan Mondt en zijn moeder Fien

Een echt familiebedrijf dus, waar ook de medewerkers tot de Edison familie behoren. Onze receptionist Arjan de Koning en onze monteur Marco Dekker zijn respectievelijk 29 en 31 jaar werkzaam bij Auto Edison.

Zelfs onze oud-medewerkers, die al lang genieten van hun welverdiende pensioen, zijn nog dagelijks op de zaak.

Tevreden klanten

Al die jaren onderscheiden wij ons van andere autobedrijven door onze optimale service en kwaliteit. Dat onze klanten dit waarderen komt dan ook terug in de vele reviews. We zijn dan ook bijzonder trots op deze waardering van onze klanten en we zullen er alles aan doen om voor u als klant een ‘Edison’ waardig te blijven

Kennismaken met Auto Edison? Kom gerust eens langs. U bent altijd van harte welkom voor een kop koffie en aanvullende informatie.