Werkplaats

Bij ons bent u op het juiste adres voor onderhoud en/of reparatie van uw auto. Auto Edison is officieel Mitsubishi dealer, maar alle merken auto’s zijn bij ons in vertrouwde handen.

Wij verlenen een zo optimaal mogelijke service in combinatie met de modernste technieken. Of het nu gaat om een APK keuring, onderhoud of reparatie: Auto Edison houdt uw auto in optimale conditie. Bij ons bent u verzekerd van heldere afspraken, scherpe tarieven en de allerbeste service.

Garant voor kwaliteit

Wij zijn een door BOVAG erkend autobedrijf en staan daarom garant voor kwaliteit. Daarnaast werken er in onze werkplaats gediplomeerde monteurs met jarenlange ervaring. Zij worden regelmatig bijgeschoold en zijn daarom altijd op de hoogte van de nieuwste technieken.

De werkplaats van Auto Edison

Schadeherstel

Autoschade? Onze gediplomeerde schade expert neemt alles voor u uit handen en zorgt ervoor dat u geen omkijken meer heeft naar de schadeafhandeling. Ook regelen wij alles met uw verzekeringsmaatschappij.

Uw auto wordt hersteld bij een BOVAG erkend schadeherstelbedrijf en de eindcontrole vindt altijd plaats bij Auto Edison. Zo bent u verzekerd van kwaliteit. Hierbij hoort ook ruitreparatie. Heeft u een lelijke ster in uw voorruit? Wij kunnen ervoor zorgen dat de schade aan uw autoruit z.s.m. gerepareerd wordt.

Vervangend vervoer

Wanneer uw auto bij ons weer in topconditie wordt gebracht, kunt u in de tussentijd gewoon weer de weg op. Bij ons heeft u namelijk de keuze uit 6 verschillende modellen ter vervangend vervoer.

Kennismaken met Auto Edison? Plan online uw afspraak in of neem contact met ons op.